digifarm.be

Over Digifarm

DigiFarm is een energiek, dynamisch bedrijf met als core business het bieden van ICT-oplossingen op maat van uw organisatie.

Netwerken

JDTCEen volledig nieuw netwerk uitbouwen of een bestaande omgeving uitbreiden of optimaliseren?

Wij bieden steeds de gepaste oplossing!

ICT diensten

ModulesWij bieden u ICT-diensten aan op maat samen met de nodige ondersteuning en opvolging van uw projecten.

WiFi

What's thems?digiFarm realiseert het draadloos netwerk op maat van uw onderneming!

Drupal CMS

Drupal is een 'open-source platform' en 'content management system' waarmee dynamische websites kunnen worden gebouwd.

 

 

Onderwijs

Omdat DigiFarm geboren is uit het onderwijs, is onze kennis en vakbekwaamheid op dit gebied ongeëvenaard. Wij lopen voor op het gebied van innovatie van ICT binnen het onderwijs. Innovatie is dan ook een belangrijke drijvende kracht binnen ons bedrijf. De medewerkers van DigiFarm zijn gedreven, waardoor een dynamische werkomgeving ontstaat, waarbinnen men de kans krijgt zich te ontwikkelen in diverse richtingen. Door deze vakkennis op allerlei ICT-gebieden zijn we in staat oplossingen en producten te ontwikkelen die vernieuwend zijn en onze klanten in staat stellen de aantrekkelijkheid van het onderwijs te verhogen.

Als je ontwikkelt en bouwt voor onderwijsinstellingen moet je goed weten wat er speelt in dit domein. Het onderwijs beschikt nu eenmaal over beperkte middelen en toch moeten daarbinnen een aantal doelstellingen op het gebied van functionaliteit, veiligheid, gezondheid, duurzaamheid en leefomstandigheden worden gerealiseerd. Daarnaast is de onderwijssector op de wat langere termijn onderhevig aan wijzigingen zowel in de wijze van overbrengen van kennis en kunde als ook in de vraag en aanbod. Wat vandaag een feit is kan morgen zijn achterhaald. Daar moet al rekening mee worden gehouden worden bij het ontwikkelen van de school. Dat vereist niet alleen kennis van onze kant, maar ook een intensieve samenwerking met de toekomstige gebruikers van de school.

Een school bouw je nooit alleen! Eén van onze motto's is: geen verrassingen achteraf. Dat geldt ook voor de budgetbewaking. Geen enkele onderwijsinstelling groot of klein, wil geconfronteerd worden met onvoorziene kostenoverschrijdingen. Dat hoeft ook absoluut niet. Het budget is leidend en het team is gezamenlijk verantwoordelijk voor het bewaken van het budget. Valt er toch iets tegen of wordt besloten iets aan te passen dan zal er samen naar de gepaste oplossingen worden gezocht. Het gaat uiteindelijk om het creëren en realiseren van een duurzame leeromgeving binnen de beschikbare middelen. Een leeromgeving die uitnodigt tot het delen van kennis en creativiteit in een stimulerende, karaktervolle omgeving.

Scholen kunnen bij ons o.a. terecht voor:

 • Netwerken
 • Servers
 • Hosting
 • Webdesign
 • Telefooncentrales
 • ...
You are here

Producten

 • Netwerken
 • Glasvezel
 • WiFi
 • Events
 • ...

Over DigiFarm

DigiFarm is een energiek, dynamisch bedrijf met als core business het bieden van ICT-oplossingen op maat van uw organisatie.

Contacteer ons

digiFarm BVBA